Bemutatták a Huawei Mate 10 Pro-t, ami egyedi csipje miatt még az állatokat is felismeri!

Huawei Mate Mate 10 Pro mesterséges intelligencia Nánási Pál Leica

 

A kínai cég nem csak időzíteni, de meglepetést okozni is tud. Legújabb csúcsmodelljével, a Huawei Mate 10 Pro-val mutattak igazán újat, mely kiváló karácsonyi ajándék is lehet. A külső, elől-hátul üvegborítást kapott és négy különböző színt. Alul a jack dugó eltűnt, ezzel is támogatva a készülék vízállóságát, mint ahogy a legújabb iPhone-ok is.

Az új USB Type-C csatlakozónak köszönhetően fél óra alatt 58%-ra töltődik fel a készülék, ami egy egész napot kibír. A hat colos, 18:9 képarányú teljes kijelző bámulatos színeket produkál az OLED technológia miatt.

A villámgyors ujjlenyomat olvasó felett elhelyezkedő, új Duál Leica kamerákkal még sötétben is szép, elmosódásmentes fotókat lehet készíteni. Nánási Pál, fotóművész is tesztelte.

„Fotósként korábban fenntartásokkal kezeltem az okostelefonnal készült fényképeket, azonban a Huawei Mate 10 Pro engem is meggyőzött, mert kiváló minőségű képeket lehet készíteni vele.” – nyilatkozta a Glamour magazinnak Nánási.

Huawei Mate Mate 10 Pro mesterséges intelligencia Nánási Pál Leica

A külső és belső tulajdonságok egybeforrtak a világ első mesterséges intelligenciával ellátott processzorának köszönhetően. A folyamatos tanulás mellett, a képkészítésnél csúcsosodik ki a teljesítménye. 13 témát ismer fel a kamera, ilyen például növény, hó, portré, éjszakai fotózás, ételek vagy az állatok. Tehát, ha egy macska elé tartjuk, akkor beazonosítja a négylábút, majd automatikusan beállít mindent a tökéletes fotó érdekében. Ilyet még az új iPhone-ok se tudnak!

Az egyedülálló processzor elképesztően gyors és kevesebb energiát fogyaszt, mint elődei. Szünet nélkül dolgozik, figyelve az üzemidőre és a teljesítményre. A valós idejű fordító pedig egy szempillantás alatt képes szövegeket, és képeket 50-nél több nyelvre lefordítani.

Az új Android rendszer lehetővé teszi, hogy az okostelefont egy kábel segítségével számítógéppé varázsoljunk egy nagyobb kijelzőhöz csatlakoztatva. Mindez már a boltok polcain 230 ezer forint körüli áron elérhető.