Üveg hátlap, megújult színekkel.

Vezeték nélküli töltés és új Retina HD kijelző az újdonságok között!

A legjobb választás mindenkinek, nemcsak a fotózás szerelmeseinek!

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus A11

 

Eljött az idő, felesleges volt már húzni-halasztani. Jó ideje erre várt az Apple nagyközönsége.
Tudtuk, hogy a bemutatón az új iPhone következik, de mi lesz a neve? Most minden kiderül, mert bemutatkozik az...

iPhone 8 és iPhone 8 Plus

Végre kiderült, hogy - címben már elárultam magam - a számsor folytatódik. Sokan az "iPhone 7s" elnevezésre számítottak és kétség kívül jól tippeltek. Hogy miért? Az új iPhone-ok az előző szériához képest méretre nem változott, habár kinézetre és belsőleg annál többet.

Hatalmas szenzációnak számított, mikor az Apple a négyes szériában üveg hátlappal rukkolt elő. Ez most is így volt, de már nem csak a dizájn miatt! Mindkét készülék megerősített előlapi és hátlapi üveggel érkezett, utóbbi ezzel támogatva a vezeték nélküli töltést!

Elmondhatjuk, hogy stabil a külső, hiszen egyedi fejlesztésű üveg, űrtechnológiai minőségű alumínium oldalszegély, zsírtaszító bevonat felel a stabilitásért. Ha már a kinézetnél tartunk, a színpaletta is megújult. Asztroszürke, ezüst és az új arany árnyalatból válogathatunk.

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus A11

A vízbemerüléssel még mindig probléma lehet, mivel még mindig nem teljesen vízállóak az új készülékek. Helyette, szemet gyönyörködtető True Tone technológiával ellátott Retina HD kijelzőt kaptak a "nyolcasok".

A külsőségekhez tartozik, a megújult 12 megapixeles kamera is. Új színszűrőt, szenzort és A11 képfeldolgozó processzort (ISP) kapott. Ezáltal az autofókusz gyorsabb lett és támogatja a hardveres zajszűrést.

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus A11

A fotózás szerelmeseinek megérkezett a Portréfotózás funkció. Kizárólag az iPhone 8 Plus kapta meg a valós idejű stúdiómegvilágítás-effekteket, melyek műtermi megvilágítás hatását keltik.
Videókat most már 4K 60 fps-ben, lassított felvételeket akár 1080p 240 fps-ben tudunk készíteni.

Mindezek hajtásáért a nem mindennapi A11 Bionic chip gondoskodik, melynek a neurális motor a legfontosabb tulajdonsága. Négy energiatakarékos magja mellett, a nagy számításigényű feladatokat kiszolgáló két magja felelős a lehengerlő gyorsasáért. A rendszer szükség esetén mind a 6 magot képes egyszerre használni, ugyanis az AR (kiterjesztett valóság) appok és játékok élethű élményéhez az összes mag kelleni fog!

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus A11