Sportműsorok, filmek és játékok már 4K-ban, mindazoknak akik szeretik a minőségi szórakozást!

Bemutatkozik a tvOS 11, AirPlay 2 funkcióval!

Új hardver, új processzor, elképesztő gyorsaság, ez az új Apple TV 4K!

Apple Apple TV 4K AirPlay

 

Itt van a TV, ami mindent megváltoztat!
Már nem csak egy átlagos tévézésről beszélünk, ez teljesen más...

Apple TV 4K

Az új Apple Watch után a terítéken következő "finomság", a teljesen megújult Apple TV volt.
A Keynote-on egy lenyűgöző videót láthattunk a képi minőségéről és egy újfajta játékot, amit már 4K-ban élvezhettünk.

Mindez, hogy lehetséges? Az almás cég nemcsak, hogy beérte a 4K-s vetélytársakat, még egy lapáttal rá is dobott a technikára. A 4K HDR, amit produkál az felülmúlja azt a látványt, amihez eddig hozzá voltunk szokva.

A HD-felbontásánál 4x több képpontot használ, így tökéletesítve a képi megjelenítést. A HDR (széles dinamikatartomány) technológiával tovább fokozva ezt, mely a káprázatos színekért és a valósághű, tiszta részletekért a felelős.

Apple Apple TV 4K AirPlay

A tévézés ezáltal sokkal élvezhetőbbé vált, hiszen bármit nézhetünk a legmagasabb felbontásban. Az élő streameket, műsorokat, sorozatokat, de még a filmeket is. (Az Apple az iTunes-ban megvásárolt filmeket ingyen átkonvertálja.)

A külső nem változott, a belső annál többet. Vadonatúj chip, az A10X Fusion felel a brutális gyorsaságért és a gyönyörű szemléltetésért.

A megfelelő irányításért az Apple TV Remote gondoskodik. Kiváló Touch érintőfelületével könnyebb és gyorsabb a navigálás, ráadásul a Bluetooth 5.0-nak köszönhetően tévé, hi-fi hangosítása a lakás bármely pontjáról lehetséges.

tvOS 11

Operációs rendszerből is újat kapott, a tvOS 11-et. Újításai közé tartozik , hogy földrajzi helyzetét ismerve nappal világos, este sötétebb módú lesz. Az azonos Apple ID-val bejelentkezett Apple TV-k közötti főképernyő szinkronizálás is lehetséges az új rendszerrel.

Apple Apple TV 4K AirPlay

Elérhetővé vált az AirPlay 2, amivel a különböző Apple chippel ellátott technikai eszközöket vezérelhetjük, pl. hangfalakat. Ez a multiroom támogatás. Ezenfelül a HomeKit csatlakozási lehetőség a legfontosabb újdonsága, tehát ami AirPlay 2 képes azt Otthon app-el elérjük és Sirivel irányíthatjuk.