Két hét múlva már karácsony és nem tudod, milyen konzolt szeretnél? A válasz pofon egyszerű, Xbox One X-et.

Xbox One X Dolby 4K HDR

 

A Microsoft 2001-ben szállt be a konzolok világába és idén novemberben bemutatták a világ legerősebb konzolját, az Xbox One X-et. Már a neve is erőteljesre sikeredett és pont azt a dominanciát sugározza, amit a motorháztető alá tettek.

A mérnökök mindent kiválóan megoldottak a külsőtől a belsőig egyaránt. A forma egyszerű, de nagyszerű lett hasznos portokkal felszerelve. Az Xbox One-hoz képest kisebb lett, gyorsabb és lenyűgöző teljesítményre képes. Nem csak házon belül győzött le mindenkit, de még a konkurenciát is lenyomta az erőgép.

Xbox One X Dolby 4K HDR

Az adatok magukért beszélnek. Belül, a hatalmas tárhely mellett, a gyorsabb processzor simább játékmenetet eredményez. A kibővült memória pedig a sebességért és a teljesítményért felelős. Mindez elengedhetetlen a valódi 4K hatás megteremtéséhez, amire a konzol képes.

A géphez nem kell 4K tévét vásárolni, mert a Full HD beállítás is szemet gyönyörködtető képet közvetít játék alatt. A HDR (magas dinamikatartomány) pedig a sötét kivilágosítását segítve láthatóbb színeket varázsol, akár filmezésre, akár játékra használjuk.

Ráadásként, a Dolby Atmos technológia 3D hangzásával megfűszerezve, még jobb játékélményt eredményez. A játékok többsége már átállt a 4K HDR minőségre, és a gép a korábbi Xbox játékokkal és kiegészítőkkel is kompatibilis. Ezért a hihetetlen konzolért kb. 165 ezer forintot kell fizetni, ami ezért a remekműért nem drága.