Beépített vezeték nélküli kapcsolat.

Irányítás okostelefonnal!

Egyszerűség, kényelem, elegancia, ez a Prodigio és Prodigio & Milk!

Nespresso Prodigio Prodigio&Milk kávéfőző bluetooth

 

Az okos kávéfőzők hazai szinten nem túl elterjedtek, melyhez magas áraikkal is hozzájárulnak.
Egy-két éve törtek be, mégis most valami különlegeset fogok bemutatni ebből a "családból",
ezek pedig a...

Prodigio és Prodigio & Milk

A Nespresso név már sokaknak ismerős lehet a jól szituált George Clooney-s reklámok miatt. Eleinte ismeretlenek voltak, majd megmutatták, hogy miként kell eleganciát vinni a kávézás varázslatos világába.

Nespresso Prodigio Prodigio&Milk kávéfőző bluetooth

Egyedi De'Longhi gépeik közt található ez a két merőben egyforma készülék. Csupán egy különbség van, ami egy hozzá erősített Aeroccino3 tejhabosítón alapszik. Ezenkívül két fajta gyártói dizájnt kínál a cég: a De'Longhi-t ezüst, a Krups-ot titán színekben.

Nespresso Prodigio Prodigio&Milk kávéfőző bluetooth

A lenyűgöző tulajdonságaik között az állítható csészetartó és a forgatható víztartály is a kényelmet szolgálja, mint ahogyan a két visszejelző fény is. A Nespresso logó akkor világít, ha a kapszulakészlet alacsony vagy kifogyott. Vízkőmentesítés szükségekor és a víztartály kiürülésekor pedig a szervízlámpa jelez.

A gyors felmelegedésen (30 mp), az automatikus kapszulakiejtésen túl még 3 csészeméret (Ristretto 25 ml, Espresso 40 ml, Lungo 110 ml) választható. Az utóbbi programozható, a 9 perces automatikus kikapcsolási móddal együtt.

Miért is "okosak"? A Nespresso első beépített Bluetooth kapcsolattal rendelkező kávéfőzői. Képesek kommunikálni a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül bármely iPhone, iPad vagy Android-os okostelefonra telepített Nespresso applikációval.

Nespresso Prodigio Prodigio&Milk kávéfőző bluetoothA mobilalkalmazásba elmenthetjük kapszuláink számát és kifogyás előtt újak rendelésére figyelmzetet. A víz keménységéről is tájékoztat, emellett jelez, ha kevés víz van a tartályban. Vízkőtelenítésre és vízkőmentesítő készítmények rendelésére is felhívja figyelmet.

Ami igazán exklúzivvá teszi ezt a rendszert, az nem más, mint az időzítő. Nincs más teendő, mint behelyezni a kapszulát, a kifolyó alá a csészét és beállítani az alkalmazásban az órát és a percet.
Ha ez még nem lenne elég, bármikor egy érintéssel akár a fotelból is elindíthatjuk a főzést.

Nespresso Prodigio Prodigio&Milk kávéfőző bluetooth

Ezek után már csak be kellene hoznia reggel az ágyba a friss, forró kávét. Erre is van megoldás! Tegyük közvetlen az ágy melletti komódra és minden megoldva!