Az egészséges életmód elősegítésére is gondolt a Huawei.

Huawei AH100 okosmérleg olcsó intelligens energiatakarékos Bluetooth

 

A rengeteg okostelefon gyártása után a Huawei gondolt egyet, és még karácsony előtt piacra dobta első okosmérlegét, a Huawei AH100-at. Sok versenytársat nem találunk, tehát a kínai cég jókor lépett és tökéleteset.

Használata teljesen egyezik a hagyományos mérleggel, hiszen először erre is rá kell állni. A különbség, hogy az okosmérleg, Bluetooth kapcsolaton keresztül rácsatlakozik a telefonunkra, és már nem csak a súlyunk számát láthatjuk. Az ünnepi lakomákkal csak visszafogottan, mert maximum 150 kilóig mér.

Huawei AH100 okosmérleg olcsó intelligens energiatakarékos Bluetooth

A Huawei Body Fat Scale alkalmazásnak köszönhetően a testzsír százalékot, a proteintartalmat, az izomtömeg-mennyiséget, és a csontok ásványi anyag tartalmának értékeit, sőt még a testtömeg index (BMI) változását is folyamatosan naplózza. A kapott infókat a belső memóriáján tárolja, így az adatvesztés szóba sem kerülhet.

Nem csak intelligens, még energiatakarékos is. Használat után 10 perc múlva automatikusan kikapcsol. A külseje is impozánsra sikerült. Edzett üveglappal és nagy fényerejű fehér LED kijelzővel turbózták fel. Az ára is kedvező lett, kb. 11 ezer forintért már megvásárolható.