Érkezőben a legelegánsabb vezeték nélküli töltő!

Kreatív megvalósítások a svéd nagyvállalattól.

A legnagyobb töltőpad, mert kényelem mindenkinek jár!

Apple AirPower IKEA lámpa töltő

 

Elérkeztünk a Keynote végéhez, de mikor azt hitte a nagyközönség, hogy az iPhone X után az almás flotta nem tud újat mondani, jött a válasz. A vezeték nélküli korszak felfedte magát, ugyanis itt az egyedülálló...

AirPower

Az új iPhone-ok üveg hátlapot kaptak a vezeték nélküli töltés miatt, tehát számítani lehetett, hogy saját töltőlappal fog előrukkolni az Apple. Természetesen az egyediség minden tekintetben jelen van, még a töltés terén is.

Kizárolag Qi szabványú töltők jöhetnek szóba a 2017-es iPhone-ok esetében. Ilyen típusú töltőket már több gyártó is fogalmaz, pl: Belkin, Mophie, de az IKEA volt a legkreatívabb mindközül. Az asztali lámpák talpazatát alakították át, ami már képes a vezeték nélküli töltésre.

Apple AirPower IKEA lámpa töltő

Az AirPower merőben más a konkurensekhez képest, hiszen elegáns, szupervékony és az első olyan töltőpad, amin nem csak egyetlen fix ponton működik a vezeték nélküli töltés. Akár három kompatibilis Apple terméknek is tud egyszerre "erőt adni".

Apple AirPower IKEA lámpa töltő

iPhone 8, 8 Plus, X, az órak közül Apple Watch Series 2, 3 és az Apple AirPods használható ezzel a rendkívüli töltőlappal.
További infomációk az árról, a teljesítményről a 2018-as megjelenést követően várhatóak!