Az új okosórát a külföldön élőknek javaslom és az úszóknak, mert ez a két réteg kapott jelentős fejlesztést.

Külföldön tudnak már Apple Watch-al hívni és a víz szerelmesei is hasznos újdonságokat kaptak.

Az új operációs rendszert pedig minden tulajdonosnak ajánlom, mert a watchOS 4 rendkívül jól sikerült és számos hasznos funkciót tartogat a felhasználók számára!

Apple Watch watchOS4

 

A fél világ erre a keddre várt

Eljött az idő, hogy az Apple megmutassa a legújabb termékeit. Szeptember 12. kedd és a helyszín, Steve Jobs Theatre.

Tim Cook és csapata a Keynote folyamán négy dolgot mutatott be és még néhány érdekességet. A sort az okosórával kezdték. Nézzük is, hogy sikerült az...

Apple Watch

Megérkezett harmadik generáció is, ami nagy "durranásnak" ígérkezett. A bemutató videóban még teljesen nem lőtték le a poént, inkább csak laza stílussal hívást kezdeményezett az előadó, az új órával és sikeresen közvetítették is a beszélgetést.

Apple Watch watchOS4

Tehát kiderült, hogy beépített LTE kapcsolattal rendelkezik, így a zenehallgatáson kívül hívhatunk is majd vele. Máris sikerült egy hatalmas újítással előrukkolni, de ami a legszomorúbb, hogy Magyarországon egyik szolgáltatónál sem lesz kapható. (Az ára közel fél millió Ft, így gondolom sokan már nem is búslakodnak)

Persze a cég gondolt ránk is, egy LTE nélküli verzióval. Újdonság, hogy Siri mindkét fajtában lesz. A sok újítás miatt két magos processzort és hosszabb üzemidőt kapott az almás ketyegő.

A belseje nagyon erős lett, a külseje már kevésbé. Mindenkinek szemet szúrhatott az óra koronáján elhelyezett piros pötty. Nem biztos, hogy előnyös volt ez a dizájnváltás. Szerintem a teljes megjelenést elrontotta ezzel az Apple.

Apple Watch watchOS4

Továbbá megjelent watchOS 4 is. Az előző rendszerhez képest nem számottevő a változás, mégis meglehetősen jelentős. Azon felül, hogy az edzés app-et össze lehet hangolni az edzőgéppel, támogatja a zenék digitális szinkronizálását és az új óraszámlapokat is rejt, már életet is menthet!

A pulzusmérés okosabb lett, emellett képes figyelmeztetni, ha pulzusunk hirtelen felszalad vagy ha bármilyen szabálytalanságot, rendellenességet észlel.

Apple Watch watchOS4